Verbeter met behulp van natuurlijke supplementen het geheugen van de hersenen

Er zijn veel oorzaken van een slecht geheugen; drie van deze veel voorkomende oorzaken zijn stress, geheugenverlies en dementie. Stress wordt meestal veroorzaakt door gebrek aan ontspanning na het werk of een activiteit en ook door gebrek aan slaap, terwijl geheugenverlies kan worden veroorzaakt door hersenbeschadiging als gevolg van fysieke trauma’s of ziekten en dementie wordt veroorzaakt door veroudering. Maar wat ook de redenen zijn van het hebben van een slecht geheugen, er zijn nog steeds enkele natuurlijke huismiddeltjes hiervoor.

 

Welke vitamines heb je nodig om je geheugen te verbeteren?

 

Er zijn om het geheugen van de hersenen te verbeteren veel natuurlijke vitaminen; enkele hiervan zijn vitamine B en E. Deze vitaminen voor het geheugen helpen om voedingsstoffen, waaraan je een tekort hebt, aan te vullen en de chemische balans en het herstel van de schade veroorzaakt door milieu- en voedselverontreinigende stoffen te handhaven. Sommige bronnen van deze vitamines zijn lever, groenten, volle granen en zuivelproducten.

 

Er zijn ook enkele voedingsstoffen en mineralen, die op indrukwekkende wijze het vermogen van onze hersenen om zich dingen te herinneren, verbeteren. Sommige van deze voedingsstoffen en mineralen zijn Omega-3 vetzuren, Acetyl L-Carnitine, Phosphatidal Choline Serine, CO Q10, Gingko Biloba en L-Glutamine.

 

Wat zijn naast natuurlijke vitaminen nog andere bronnen?

 

Naast het innemen van vitamines om het geheugen te verbeteren en de inname van essentiële vetzuren via de voeding, zijn er ook visoliën of EPA-DHA, die de hersenfunctie van volwassenen kunnen verbeteren. In feite kan een afname van het DHA-gehalte in de hersenen leiden tot ouderdomscognitieve achteruitgang en dementie.

 

En ook zijn de schillen van rode druiven een goede bron van voedingsstoffen, die het geheugen stimuleren, want het bevat Polyfenol, een stof die ook enkele cognitieve geheugenstoornissen oplost.

 

Tegenwoordig zijn er verschillende merken voor geheugenbevorderende voedingssupplementen, die deze natuurlijke vitamines bevatten en klaar zijn voor consumptie. De meeste van hen hebben betaalbare prijzen, wat te wijten kan zijn aan een groeiende concurrentie in de industrie.

 

Ga voor meer informatie over supplementen om het geheugen te verbeteren naar deze site: https://blokpil.nl/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *