Een feestje en gezonde voeding is zeker een goede combinatie!

Het is heerlijk om een feestje te vieren waar je de volgende dag geen kater van hebt. Toch? Er zijn steeds meer mensen welke kiezen voor een gezond thema. Een thema vol met gezonde hapjes en drankjes. Natuurlijk moet je de mensen welke dit niet willen ook de ruimte geven. Een echte vegan party klinkt echter wel leuk. Zeker als je vrienden hier ook zo over denken. Allemaal verkleed als een komkommer of een broodje gezond maakt het dan helemaal af. We helpen je graag op weg met onze tips.

 

Een thema

Maak direct duidelijk dat het feest in het teken staat van gezond leven! Het kan een sportfeest zijn waarbij je als je favoriete sporter op het feest komt. Of door in de sportkleding te komen. Het thema kan ook rondom het eten draaien. Alleen nog maar groene hapjes vol met vitamines en mineralen. Heerlijk smoothies en hapjes om van te genieten. Het is mooi om een groen feest te houden waar iedereen in het groen moet komen. Het is een keer wat anders dan iedereen in het wit of zwart. Het zal een geweldig effect hebben op de stemming. Iedereen zal op een andere manier verkleed komen.

 

Lekker gezonde hapjes en drankjes

Natuurlijk hoort bij een gezond feest ook gezonde hapjes. Lekker bloemkoolroosjes eten met een dipsausje of wat wortels. Lekkere glutenvrije snacks om van te smullen. Er zijn veel mogelijkheden om iedereen mee te verrassen. Het is niet zo dat gezond niet lekker is. Het is juist overheerlijk. De groene smoothies passen er ook goed bij. Een paar lekkere mixjes met wat alcohol zijn trouwens ook gewoon gezond.

 

Kom in de feeststemming

Kleed het feest aan met de juiste feest artikelen. Geef ook tips aan iedereen om verkleed te komen. Het zal een te gekke boel worden. Zeker weten!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *